G-66L4FF72B8
top of page
Nassau - safe and healthy work environment design

Een veilige & gezonde werkomgeving,

meer productiviteit en werkplezier

tegen lagere kosten?

Het kan.

OVER NASSAU

Innovatieve Werkconcepten Nassau Workplace Strategy & Design

Nassau ontwikkelt en realiseert innovatieve werkomgevingsconcepten die uw organisatie wendbaar en toekomstbestendig maken en uw medewerkers helpen optimaal te presteren.

 

Multidisciplinaire teams

Omdat deze uitdaging niet op houdt bij de grenzen van een vakgebied werken we aan opdrachten in multidisciplinaire teams, met specialisten op het gebied van interieur design, organisatieverandering, training en coaching, ICT, informatievoorziening en grafisch design, om voor onze klanten unieke, op maat gemaakte werkomgevingsconcepten te ontwikkelen en te realiseren.

Wat ons bindt is onze nieuwsgierigheid, de

ontdekkingstocht naar vernieuwing en de dagelijkse uitdaging om tot inspirerende oplossingen te komen. Verandering teweegbrengen op kleine en grote schaal dat bindt ons en spoort ons aan.

Gericht op resultaat en oprecht betrokken

We zijn resultaatgericht, denken pragmatisch en zijn gewend te werken voor uiteenlopende

(internationale) organisaties.

We nemen de tijd om de uitdaging waarvoor we staan te begrijpen en de behoeften, wensen en eisen goed in kaart te brengen. 

We zijn oprecht betrokken bij onze klanten en bieden state-of-the-art oplossingen.

‘Clients do not come first. Employees come first.

If you take care of your employees,

they will take care of your clients.’

- Richard Branson, CEO Virgin

TEAM

Nassau - Jos van der Wielen

Oprichter | Consultant

Jos van der Wielen

 

Jos van der Wielen – is eigenaar en oprichter van Nassau – Workplace Strategy. Na zijn studie Arbeids- en Organisatiepsychologie aan de Vrije Universiteit van Amsterdam heeft hij zich gespecialiseerd in flexibele arbeidsvormen (telewerk, thuiswerk) en innovatieve werkomgevingen.

Binnen Nassau richt Jos zich met name op de ontwikkeling van nieuwe werkwijzen, sociale innovatie en agile organiseren, waarbij hij afwisselend de rol van adviseur, onderzoeker en trainer / begeleider aanneemt. Hij heeft veel ervaring met de integrale ontwerp trajecten (‘activity based’ ontwerp) in vrijwel alle sectoren.

Jos geeft daarnaast lezingen, en spreekt regelmatig op conferenties en heeft artikelen gepubliceerd in zowel academische tijdschriften als vakbladen. Hij is coauteur van de boeken “International Perspectives on Telework: 'from telecommuting to the virtual organisation” (Routledge), ‘Het Nieuwe Werken’ (Tiem) en ‘Duurzaam Werken’ (Tiem).

  • LinkedIn - White Circle
  • Twitter - White Circle
Nassau - Jacques Giesbertz

Flexibele werkconcepten

Jacques Giesbertz

 

Jacques Giesbertz - studeerde Sociale Geografie aan de Universiteit van Utrecht en heeft bij diverse adviesbureaus gewerkt voordat hij zich vestigde als ‘sociaal ondernemer’.

 

Hij is de oprichter van sociale organisaties GildePlus en Stadouders.

Binnen Nassau is Jacques actief met het ontwikkelen en realiseren van integrale en flexibele werkconcepten voor maatschappelijk vastgoed. Hij werkt meestal met wat er al is (musea, bibliotheken, theaters) en weet door verbanden te leggen en slim te combineren nieuwe mogelijkheden voor samenwerking te creëren die voor alle betrokken partijen voordeel oplevert. De werkgemeenschap die hij ontwikkeld heeft in het Parktheater in Eindhoven is hiervan een goed voorbeeld.

  • LinkedIn - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • Twitter - White Circle
Nassau - Maud van Hees

Interieurarchitect

Maud van Hees

Maud van Hees – is eigenaar van interARC interieurontwerp en architectuur. Na haar studie bouwkunde aan de Technische Universiteit Delft heeft zij als architect gewerkt bij UNStudio aan uiteenlopende (internationale) projecten.

Vanaf 2016 richt zij zich volledig op interieurarchitectuur. Na gewerkt te hebben bij Nicemakers en Slangen architecten is zij begin 2020 haar eigen bureau gestart.

Samen met Nassau ontwikkelt en ontwerpt Maud innovatieve inrichtingsconcepten voor kantoren, scholen en zorginstellingen (van ontwerp tot realisatie).

 

Mauds manier van werken is persoonlijk, open en inspirerend. Ze werkt intensief samen met klanten om ambities te vertalen naar een uniek, duurzaam en innovatief fysiek ontwerp, waarbij ze laat zien een uitzonderlijk goed oog te hebben voor de menselijke maat.

  • LinkedIn - White Circle
Nassau - Hans Strijbos

UX Design

Hans Strijbos

 

Hans Strijbos studeerde Ruimtelijke Vormgeving aan de Kunstacademie St. Joost te Breda en volgde colleges esthetica aan de Universiteit van Amsterdam.

 

Na zijn studie specialiseerde hij zich in design voor nieuwe media en industrieel ontwerp. Hans werkte geruime tijd als lead designer voor Bang & Olufsen aan diverse projecten rond telecommunicatie.

Binnen Nassau houdt Hans zich bezig met ‘internal branding’ en ‘UX design’. Bij Internal branding worden de cultuur, identiteit en kernwaarden van een bedrijf vertaald naar de fysieke werkomgeving om de beleving op de werkvloer te versterken. Met behulp van UX design wordt de gebruikerservaring zodanig geoptimaliseerd dat de gebruiker de werkomgeving ervaart als gebruikersvriendelijk en comfortabel.

  • LinkedIn - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • Twitter - White Circle

NASSAU IS GEASSOCIEERD MET

interARC logo

interarc is een architectenbureau gespecialiseerd in interieurontwerpen voor bedrijven

Van Der Architects Logo

Van der Architects focuses on providing creative solutions to work-place related issues and aims to create an architecture where users have an authentic experience of space.

Team 1.5 logo

Team 1.5 helpt bij de herinrichting van de werkomgeving, maar ook met het opstellen van een plan dat voldoet aan de richtlijnen van het RIVM. 

Livemobility logo

Livemobility is het platform dat medewerkers beloont voor duurzaam reisgedrag. Zo worden medewerkers betrokken bij de duurzaamheids-doelstellingen van bedrijven. 

bottom of page