G-66L4FF72B8
top of page
11266.jpg

PROJECTEN

Nassau - Projecten
sra logo

SRA | Cool Office

Een nieuwe manier van werken voor SRA

Dat er een Corona crisis aan zou komen wist niemand toen het personeel van SRA half december 2019 zijn intrek in het nieuwe kantoor in De Meern. Doordat de nieuwe manier van werken het mogelijk maakte om tijd- en plaats onafhankelijk te werken, was aanpassen aan de nieuwe situatie een fluitje van een cent.

Een nieuwe manier van werken

 

Met de verhuizing naar het nieuwe kantoor en de introductie van het ‘nieuwe werken’ brak er voor SRA een nieuwe fase aan. Een nieuwe manier van werken waarbij de organisatie flexibeler en efficiënter wordt en waarbij iedereen meer vertrouwen, verantwoordelijkheid en vrijheid krijgt om binnen kaders het werk zelf in te vullen. Daarbij worden de medewerkers ondersteund door een transparante werkomgeving met verschillende typen werkplekken, waarbij je op elk moment kunt kiezen voor de meest geschikte werkplek.

Toekomstbestendig

De veranderingen zijn noodzakelijk om SRA toekomstbestendig te laten zijn. Dat betekent, flexibel inspelen en meebewegen op veranderende marktontwikkelingen en nieuwe technologieën. Kernwoorden hierbij zijn: wendbaarheid, innovatie, productontwikkeling, samenwerken, over muurtjes heen kijken en creativiteit.

Werken waar je wil

Met de komst van nieuwe digitale mogelijkheden is het niet meer altijd nodig om op vaste plaatsen te werken. Iedereen kan tegenwoordig altijd en overal zijn bijdrage leveren op kantoor, thuis of elders. Flexibel werken betekent ook dat we op het kantoor geen werkplek in eigendom hebben, maar alle  

SRA
 

SRA is een netwerkorganisatie van 370 zelfstandige accountantskantoren met 900 vestigingen in Nederland.

 

Met praktische en strategische ondersteuning versterkt SRA de bedrijfsvoering van de aangesloten kantoren. Door de bundeling van kennis en ervaring kunnen SRA-kantoren ondernemers optimaal helpen en adviseren.

faciliteiten delen en activiteitgericht werken; we werken op de geschiktste plek en wisselen van plek als de activiteit daarom vraagt. Zo bepaalt de medewerker waar, wanneer, met wie en hoe hij werkt en teams bepalen zelf hoe ze de werkomgeving gebruiken.

Vooruitstrevend

De nieuwe manier van werken zet SRA op de kaart als een van de meest vooruitstrevende vereniging van accountantskantoren in Nederland. Medewerkers ontwikkelden het zogenaamde SRA Kompas met vier windrichtingen, die elk een van de belangrijke kernwaarden van de nieuwe manier van werken beschrijft: vertrouwen & verantwoordelijkheid, samenwerken en kennisdelen, durven en doen, leuk en leerzaam. Om te laten zien dat het menens was schafte het management de jaarlijkse beoordelingscyclus en de daaraan verbonden compensatieregeling af. Vanaf nu werd er vooruit gekeken naar mogelijkheden en kansen. Op weg naar een nieuwe cultuur met een ‘growth mindset’!

‘We beschikken over een fantastisch ‘coole’ werkomgeving,

 die ons de mogelijkheid geeft om flexibel te werken en fit en vitaal te blijven.’

SRA-Kompas

bottom of page